Grupul Inditex va deschide pe 23 februarie magazinele Zara, Bershka, si Pull & Bear in mallul Electroputere Parc din Craiova, unde a inchiriat o suprafata de 4.000 mp, a anuntat dezvoltatorul K&S.
"A venit momentul mult-asteptat! Magazinele din grupul Inditex din centrul comercial Electroputere Parc se vor deschide joi, 23 februarie 2012!", au anuntat dezvoltatorii K&S pe pagina de Faceebok a mallului.

Compania belgiana K&S Developments, controlata de doi actionari ai BelRom, a finalizat in toamna anului trecut prima faza a proiectului Electroputere Parc, compusa dintr-o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de 28.000 mp si un hipermarket Auchan, care detine spatiul de 15.000 mp.

Aceasta cladire le va aduce belgienilor venituri de 5-6 milioane de euro, insa incasarile vor creste dupa ce intregul mall de 71.000 mp va fi livrat. Tot in primavara, va deschide si H&M, care ocupa 1.600 mp.

In vara acestui an vor fi inaugurate si magazinele Decathlon , Altex si Norauto, iar la sfarsitul anului va fi inaugurat cinematograful.

In prezent, Electroputere Parc este inchiriat in proportie de 97%, agentul exclusiv de inchiriere fiind compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri