NEPI a cumparat prin intermediul Nepi Four Real Estate Solutions si NEPI Bucharest Two centrul comercial City Park Constanta. Compania are in plan extinderea centrului comercial.

City Park Constanta are o suprafata inchiriabila bruta de aproape 30.000 mp.

Printre chiriasii centrului comercial se numara Bershka, Koton, LC Waikiki, Mango, Marks and Spencer, Orsay, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius si Zara. Printre chiriasi se numara un supermarket Cora, branduri internationale de fast food precum KFC, McDonalds si Pizza Hut si alte marci locale si internationale.

NEPI intentioneaza sa utilizeze aprobarile de construire detinute de City Park pentru dezvoltarea unei extensii de fashion si divertisment.

Pretul total de achizitie al actiunilor si al drepturilor actionarilor in EIC, incluzand imprumutul
datorat, este de aproximativ 81 de milioane euro, fiind platit in numerar.

Tranzactia a fost finantata partial printr-un plasament de tipul accelerated book build (“ABB”), anuntat pe 28 noiembrie 2013, prin care 9.020.844 de actiuni noi NEPI au fost emise si plasate la pretul de 77 zar pe actiune, totalizand aproximativ 695 milioane zar(echivalentul a 50 milioane euro), si partial din resursele proprii NEPI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri