Cristina Mihai11 Martie 2014 in Imobiliare si constructii

Gigantii din telecom pun ochii pe Barbu Vacarescu-Floreasca: Orange, in discutii cu Skanska


Gigantii din telecom pun ochii pe Barbu Vacarescu-Floreasca: Orange, in discutii cu Skanska

Orange este in discutii cu Skanska pentru relocarea in proiectul Green Court Bucharest a centrului de servicii aflat in prezent in parcul de birouri Iride din Pipera.

Orange a inaugurat in 2005 centrul de customer service din Pipera unde lucreaza peste 1.000 de angajati.

Surse din piata au declarat pentru wall-street.ro ca Orange este in discutii pentru relocarea operatiunilor din Iride in turnul de birouri dezvoltat de Skanska, cladire care va fi gata in toamna acestui an.

Contactati de wall-street.ro, oficialii Skanska au spus ca pana in prezent au semnat un singur contract in Green Court cu Schneider Electric, dar ca sunt in discutii avansate cu mai multe companii, iar detaliile vor fi anuntate dupa incheierea contractelor de inchiriere.

Citeste si:

Prima cladire din proiectul Green Court va avea circa 19.500 mp GLA, din care peste 3.000 au fost deja precontractati de Schneider Electric.

In zona Barbu Vacarescu-Floreasca s-a mai semnat o tranzactie importanta, Vodafone inchiriind circa 16.000 mp in birourile Bucharest One dezvoltate de fondul de investitii Globalworth, al omului de afaceri Ioannis Papalekas, potrivit unor surse din piata citate de zf.ro.

Recomandare Prima piata deschisa intr-un mall: cati vizitatori atrag tarabele din Uvertura Mall Botosani
Citeste si

mai multe articole din Imobiliare si constructii