Compania Benevo, detinuta de omul de afaceri Michale Topolinski, a amanat pentru vara inceperea constructiei centrului comercial Victoria City si a adus in functia de sef al diviziei de retail pe Burcu Uygurcetin, care a ocupat aceeasi pozitie in cadrul GTC Romania.

"Prima faza a Victoria City Center este programata sa inceapa la mijlocul anului, urmand ca deschiderea sa aiba loc in luna septembrie a anului viitor", se arata intr-un comunicat al Benevo, dat publicitatii de agentia Mediafax.

Anterior reprezentantii Benevo anuntau ca inceperea constructiei va avea loc la inceputul acestui an.

Victoria City Center va avea 60.000 metri patrati, suprafata inchiriabila, spatii de retail si de birouri, in partea de nord-vest a Bucurestiului, pe fosta platforma Textila Dacia din Bucurestii Noi, in imediata apropiere a statiei de metrou Jiului, aflata in constructie.

In zona, AFI Europa a anuntat de asemenea un centru comercial, pentru care lucrarile ar putea sa inceapa in acest an.

De inchirierea centrului comercial se ocupa Colliers International, iar printre chiriasii centrului vor fi Cora, H&M, C&A, Mango, Deichman, dar si un cinematograf Cine Grand.

Totodata, Benevo a inceput inchirierea fazei a doua a proiectului, o cladire de birouri de 16.500 metri patrati, conectata cu mallul si care va putea gazdui 2.000 de angajati.

Finalizarea Victoria City Tower este programata pentru prima jumatate a anului 2016, iar compania The Advisers Knight Frank este agentul exclusiv al proiectului.

"In plus, Benevo continua sa creasca portofoliul de proiecte pe care vrea sa le dezvolte, astfel ca recent a ajuns la o intelegere pentru achizitia unor terenuri pentru spatii de retail in Romania si Ucraina, ajungand la un potential de dezvoltare de 360.000 metri patrati de retail si birouri, suprafata inchiriabila", se mentioneaza in comunicat.
Pentru partea de retail, Benovo a adus-o pe Burcu Uygurcetin, care anterior a lucrat la GTC Romania si Anchor Grup.

"Am lucrat in ultimii ani foarte mult sa cumparam cele mai bune terenuri in Romania si sa recrutam cei mai buni oameni. Burcu are expertiza in domeniul inchirierilor in retail, in marketing", a declarat Topolinski, intr-un comunicat.
Benovo detine in Bucuresti cateva sute de apartamente si a achizitionat, de asemenea, platformele industriale Vulcan si Aversa, pentru 21,6 milioane de euro, respectiv 17,3 milioane de euro. Pentru terenul de la Textila Dacia, compania canadiana a platit circa 40 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri