Loredana Viga3 Iulie 2014 in Imobiliare si constructii

Immofinanz isi "doteaza" birourile cu un serviciu de concierge


Immofinanz isi doteaza birourile cu un serviciu de concierge

Immofinanz Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori imobiliari din Romania, in parteneriat cu TimePal, lanseaza noul serviciu de concierge in toate cladirile sale de birouri din Bucuresti. Noul serviciu le permite celor 15.000 de angajati sa economiseasca peste 30 de ore din timpul lor liber, conform unor calcule facute de firma parenera.

Incepand din luna iulie 2014, Immofinanz Group lanseaza un serviciu de concierge pentru chiriasii sai din capitala. Astfel, aproximativ 15.000 de angajati au posibilitatea de a economisi in total 30 de ore din timpul lor liber in fiecare luna, in timp ce angajatii TimePal se ingrijesc de servicii precum cumparaturi, curierat, servicii de curatare a hainelor, servicii de intretinere a autovehiculului, comenzi cadouri, comenzi flori, masaj de relaxare sau terapeutic.

TimePal, pariul de 200.000 de euro a doi oameni de afaceri cunoscuti

TimePal, pariul de 200.000 de euro a doi oameni de afaceri cunoscuti

Printre furnizori se numara branduri precum Metro, Holland Flower Traiding, Maison Armand, Active Life, Napoca Raly Academy, Bio Logistic, Badsi Service, BSS Company, Crisbi Clean, iar preturile sunt in linie cu cele ale pietei, fara taxe aditionale sau restrictii de cantitate.
Fiecare proprietate de birouri dispune de o zona de concierge la receptie, unde personalul TimePal se asigura de serviciile cerute de angajati.

In ceea ce priveste planurile de dezvoltare ale companiei, acesta spune ca nu au in plan, cel putin pentru urmatoarea perioada, proiecte in materii de constructii, dar vor investi in continuare in imbunatatirea tehnica si mentinerea standardelor de pana acum, la nivel de grup.

Immofinanz detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de peste 200.000 de metri patrati si o valoare de aproximativ 350 milioane de euro in ianuarie 2014.

Recomandare Ne pandeste un nou boom imobiliar? Piata rezidentiala se simte mai bine, dar lectia crizei nu se uita usor
Citeste si

mai multe articole din Imobiliare si constructii