Immofinanz Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori imobiliari din Romania, in parteneriat cu TimePal, lanseaza noul serviciu de concierge in toate cladirile sale de birouri din Bucuresti. Noul serviciu le permite celor 15.000 de angajati sa economiseasca peste 30 de ore din timpul lor liber, conform unor calcule facute de firma parenera.

Incepand din luna iulie 2014, Immofinanz Group lanseaza un serviciu de concierge pentru chiriasii sai din capitala. Astfel, aproximativ 15.000 de angajati au posibilitatea de a economisi in total 30 de ore din timpul lor liber in fiecare luna, in timp ce angajatii TimePal se ingrijesc de servicii precum cumparaturi, curierat, servicii de curatare a hainelor, servicii de intretinere a autovehiculului, comenzi cadouri, comenzi flori, masaj de relaxare sau terapeutic.

Printre furnizori se numara branduri precum Metro, Holland Flower Traiding, Maison Armand, Active Life, Napoca Raly Academy, Bio Logistic, Badsi Service, BSS Company, Crisbi Clean, iar preturile sunt in linie cu cele ale pietei, fara taxe aditionale sau restrictii de cantitate.
Fiecare proprietate de birouri dispune de o zona de concierge la receptie, unde personalul TimePal se asigura de serviciile cerute de angajati.

In ceea ce priveste planurile de dezvoltare ale companiei, acesta spune ca nu au in plan, cel putin pentru urmatoarea perioada, proiecte in materii de constructii, dar vor investi in continuare in imbunatatirea tehnica si mentinerea standardelor de pana acum, la nivel de grup.

Immofinanz detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de peste 200.000 de metri patrati si o valoare de aproximativ 350 milioane de euro in ianuarie 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri