CRH Romania, unul dintre cei mai mari producatori locali de materiale de constructii, l-a numit pe Gustavo Navarro in functia de director general.

Inainte de a se alatura Grupului CRH, Gustavo Navarro (53 de ani), de nationalitate argentiniana, a lucrat timp de peste un deceniu in industria materialelor de constructii din Europa de Sud-Est si din Rusia. Anterior, a ocupat functii de conducere in companii multinationale din industria farmaceutica si din cea de ambalaje.

CRH Romania este parte a Grupului international CRH, unul dintre cei mai mari jucatori industriei materialelor de constructii.

CRH Romania detine fabrici de ciment la Medgidia si la Hoghiz, o statie de macinare la Targu-Jiu, precum si o retea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate si statii de betoane pe intreg teritoriul Romaniei.

Dupa o pauza de aproape un an de zile, CRH va avea un nou director general, dupa ce Costin Borc, fostul executiv al producatorului de ciment, betoane si agregate, a preluat conducerea Ministerului Economiei, in actualul Guvern.

La inceputul acestui an, Holcim Romania, unul dintre principalii concurenti pe piata ai CRH, a anuntat numirea unui algerian in pozitia executiva a companiei, Sofiane Benmaghnia (39 de ani), algerian - canadian, fiind numit director general al Holcim Romania.

Sofiane Benmaghnia, director general al Meftah Cement Operations, Aggregates & Concrete in Algeria din 2011, anterior director financiar al Lafarge Betoane si Agregate in Orientul Mijlociu timp de trei ani, s-a alaturat grupului LafargeHolcim in 1999 ca analist financiar.

CRH Romania a fost al doilea cel mai mare producator de ciment la nivel local la finele anului trecut, cu afaceri ce au depasit 220 de milioane de euro, in crestere cu peste 20%, in timp ce profitabilitatea companiei s-a pastrat in jurul pragului de 15 milioane de euro.

Piata cimentului este una dintre cele mai disputate sectoare ale pietei de constructii din Romania, industrie dominata de trei nume mari cu prezenta internationala: Holcim, CRH si HeidelbergCement. Afacerile celor mai mari trei jucatori la nivel local au depasit anul trecut 660 de milioane de euro, pe o piata in care sectorul materialelor de constructii se ridica la aproximativ 3 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri