Neocity Group Romania, liderul investitiilor imobiliare in Romania, care va dezvolta pana in 2009 proiecte imobiliare in valoare de 1 miliard de euro, a pus in vanzare primele 208 apartamente din complexul NeoPeninsula, situat in estul capitalei, un proiect rezidential in valoare de 300 milioane euro. Vanzarile se vor incheia, potrivit estimarilor reprezentantilor companiei, la sfarsitul acestui an.

Preturile pornesc de la 1000 Euro/mp + TVA si variaza in functie de suprafata apartamentului, etajul la care este amplasat si vederea catre lac sau catre parcul interior. Pretul unei garsoniere ajunge la 68.000 euro, fara TVA, pretul unui apartament de trei camere ajungand la 132.000 euro.

In paralel cu constructia primelot doua blocuri vor fi dezvoltate pentru viitorii proprietari si o serie de facilitati ale intregului complex precum gradinita, scoala, zone de agrement de pe malul lacului, spatiu comercial si biserica.

Neocity Group va dezvolta in perioada urmatoare si alte proiecte imobiliare, cu o valoare totala de 1 miliard de euro, printre care Neopark, Neoforest, Neoresidence, Neocity Office III”, a afirmat Shay Mor, vice-presedinte al Neocity Group Romania.

Compania este unul dintre investitorii principali de pe piata imobiliara din Romania. Neocity Group este format din 3 companii private, Mivnei Gazit (2000) Ltd., The Petrolgas Group Ltd. si The Gemolab Real Estate Group Ltd. care s-au unit pentru a crea unul dintre cele mai mari grupuri de investitori din Romania. Primul proiect in Romania al companiei israeliene a fost "Neocity Tower", o cladire de birouri, a fost finalizata in 2002. Compania Neocity Grup Romania, subsidiara grupului israelian Neocity Group, anunta, in 2003, ca intentioneaza sa investeasca, in perioada 2004-2006, aproximativ 20 milioane de dolari, valoare mult depasita datorita tranzactiilor realizate pe piata imobiliara romaneasca.

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata romaneasca. Grupul, care a intrat pe aceasta piata in 1999, a anticipat progresele pe care Romania le va inregistra pe piata imobiliara. Astazi, Romania este situata pe primul loc in lista proiectelor de investitii imobiliare ale Neocity Group, care se deruleaza in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), Canada si in Africa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri