Curtea de Apel Craiova a decis amanarea judecarii recursului depus de compania Millennium Building Development in cazul continuarii lucrarilor la cladirea de birouri Cathedral Plaza Bucuresti pana pe data de 20 august.
Decizia Curtii de Apel din Craiova sporeste si mai mult ingrijorarea cu privire la conservarea si protejarea cladirii. Pe masura ce termenul de reincepere a lucrarilor va fi intarziat, riscul de deteriorare a lucrarilor deja efectuate creste, generand potentiale alte riscuri atat pentru constructia in cauza, cat si pentru vecinatati, nepermitandu-se executarea lucrarilor de punere in siguranta, sunt de parere reprezentantii Millennium Building.

Prelungirea termenului de judecata genereaza pagube din ce in ce mai mari pentru Millennium Building Development, pagube care in ultima instanta vor trebui recuperate.

Millennium Building Development a contestat incheierea pronuntata de catre Tribunalul Dolj, de suspendare a autorizatiei de construire, considerand-o neintemeiata si nelegala.

Scandalul legat de constructia imobilului Cathedral Plaza a inceput in urma cu un an. In prezent, toate etajele cladirii au fost ridicate. Clerul romano-catolic acuza Primaria Sectorului 1, Consiliul local Sector 1 Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Culturii si Cultelor si Inspectoratul de Stat in Constructii al Municipiului Bucuresti ca au eliberat ilegal o autorizatie de constructie companiei Millenium Building Development pentru ridicarea unei cladiri de birouri, in imediata vecinatate a Catedralei Sfantul Iosif, cladire ce afecteaza lacasul religios care este inregistrat ca patrimoniu cultural national.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri