AFI Europe Romania va investi peste 113 millioane de euro intr-un proiect imobiliar mixt la Arad, format dintr-un centru comercial de 93.000 mp si o cladire-turn de birouri cu suprafata de 20.500 mp, a anuntat managerul general al AFI Europe Romania, Reuven Havar.
Centrul comercial AFI Palace Arad va beneficia de o galerie comerciala dispusa pe doua etaje, un supermarket si de un numar de 1.400 locuri de parcare, distribuite atat subteran, cat si suprateran, ce vor deservi centrul comercial.

Suprafata alocata pentru AFI Palace Arad este de 93.000 mp, iar cladirea-turn de birouri va avea o suprafata de aproxmativ 20.500 mp si va fi construita prin alipire centrului comercial. Proiectul urmeaza a fi livrat in anul 2010.

Reprezentantii AFI au anuntat pentru urmatorii 14 ani investitii in Romania de peste doua miliarde de euro, focusandu-se in primul rand pe centre comerciale. "Suntem prezenti cu centre comerciale de mare succes pe numeroase piete europene si am inceput deja acest proces in Romania. Acest centru comercial in nord-vestul tarii-AFI Palace Arad-va fi unul din numeroasele proiecte pe care AFI Europe Romania le va dezvolta in toata tara si este al doilea proiect comercial dupa AFI Cotroceni Park. In acest sens, noi am cumparat deja alte suprafete de teren destinate dezvoltarii de proiecte comerciale, in Bucuresti si Ploiesti”, a declarat managerul general al AFI Europe Romania.

AFI Europe este parte componenta a Grupului Africa Israel, activ inca din anul 1997 in domeniul dezvoltarii si investitiilor de tip rezidential si comercial imobiliar in tari precum: Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.

Grupul Africa Israel dezvolta activitati in variate domenii-de la parcuri rezidentiale la proprietati ce rentabilizeaza investitia, centre comerciale, industria energetica, moda, telecomunicatii si media. Pe langa Europa, trustul activeaza si in SUA, Rusia, Orientul Indepartat si Israel. Cifra neta de afaceri raportata pentru 2007 este de 764 milioane de euro, de cinci ori mai mare decat in anul 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri