Dezvoltatorul Conimob a inceput vanzarea locuintelor din tronsonul al doilea al complexului Condominium, situat in zona Baneasa-Ionescu Sisesti, dupa o investitie de cinci milioane de euro, a anuntat compania de consultanta imobiliara Regatta, promotorul proiectului.
Ansamblul Condominium este amplasat in nordul Bucurestiului, in apropierea Padurii Baneasa si se intinde pe o suprafata de 25.000 mp, fiind compus din 26 de vile individuale si tip duplex si 40 de apartamente de doua, trei si patru camere. In prezent, singurele ramase disponibile sunt 18 apartamente cu trei si trei camere din tronsonul doi, structurat pe demisol, parter si patru etaje, programat spre finalizare in vara lui 2009.

“Pretul de pornire este de 1.350 euro pe mp plus TVA. Un avantaj al acestui proiect este faptul ca parterul cladirilor de apartamente va fi amenajat cu un centru de relaxare,” a declarat Gabriel Dumitrache, real estate broker in departamentul de vanzari rezidentiale, Regatta.

Un alt plus este dat de aproapierea de Baneasa Shopping City, Piata Presei Libere si Parcul Herastrau.

Printre dotarile si amenajarile de care dispune imobilui se numara garaj subteran, ascensor hidraulic, tamplarie termopan, iar la interior finisajele includ parchet masiv de stejar, gresie, faianta si obiecte sanitare de import.

Conimob Com SRL este o companie 100% privata, activa pe piata dezvoltarilor imobiliare. Societatea a achizitionat mai multe terenuri in zona de nord a Capitalei, pe care in prezent dezvolta proiecte imobiliare ce constau in construirea de vile si apartamente de lux in imobile cu regim de inaltime de maxim patru etaje.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri