Dupa inaugurarea Iulius Mall Suceava, omul de afaceri iesean Iulian Dascalu a ajuns sa detina o retea nationala de mall-uri de 346.000 mp construiti, a anuntat compania.
Mall-ul de la Suceava a fost inaugurat pe 15 noiembrie, dupa o investitie de 60 milioane de euro si ocupa o suprafata construita de 70.000 mp, dintre care 50.000 mp inchiriabili.

"Factorii care ne-audeterminat sa construim acest mall la Suceava au fost potentialul economic al zonei, asezarea geografica si factorii de natura demografica", a declarat Iulian Dascalu (foto), presedintele companiei Iulius Group.

Iulius Mall Suceava detine, pe langa magazine, o zona de foodcourt cu 1.200 de locuri, alcatuita din 12 restaurante, casino, sport pub, spatiu de joaca pentru copii, teren de fotbal in aer liber si patinoar. Ca ancore, mall-ul opereaza cu retaileri precum Auchan, Bricostore, DOMO, Altex si El Lahun.

In primele doua zile de functionare, Iulius Mall Suceava a inregistrat un trafic de 200.000 de persoane si reprezentantii mall-ului estimeaza pentru anul 2009 un trafic de 7 milioane de clienti si vanzari de peste 70 milioane de euro.

Lucrarile de extindere a mall-ului au fost finalizate, iar suprafata initiala construita de 34.000 mp a ajuns la 38.000 mp. La momentul actual, compania Iulius Group extinde si mall-ul de la Timisoara, care la finalizare isi va dubla suprafata construita de 83.000 mp cat are in prezent, la 177.613 mp.

Reteaua Iulius Mall mai detine un centru comercial la Cluj Napoca, inaugurat in urma cu un an, cu o suprafata construita de 155.000 mp. Planurile de viitor ale companiei Iulius Group prevad dezvoltarea retelei actuale de mall-uri cu locatii in orasele din Romania cu peste 100.000 de locuitori.

Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar compania mai detine in prezent alte trei mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj. Compania are in desfasurare si ansambluri rezidentiale la Timisoara si Iasi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri