Modatim Investment, dezvoltatorul proiectului City Business Centre (CBC) din Timisoara, inaugureaza astazi a doua cladire din parcul de afaceri, printre chiriasi numarandu-se companiile Alcatel Lucent, Deloitte, Ciao (parte a Microsoft), Autoliv, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen si Pro TV, a anuntat compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, agentul de inchiriere.
City Business Centre va cuprinde in total cinci cladiri, pana in prezent avand o suprafata inchiriabila de 16.500 mp. Printre companiile care au inchiriat deja spatii in prima cladire se afla: Alcatel Lucent, IBM, PricewaterhouseCoopers, Ciao, Vodafone, Carpatair si Unicredit Tiriac Bank.

“In ciuda crizei economice, am continuat sa fim foarte norocosi si am beneficiat de o cerere puternica din partea unora dintre cele mai cunoscute companii multinationale din Romania”, a declarat Ovidiu Sandor, presedintele Modatim Investment.

Gradul ridicat de inchiriere si cererea pentru spatii de birouri a incurajat compania Modatim Investment sa continue dezvoltarea celei de-a treia cladire, pentru care negociaza deja cu chiriasii de aceeasi importanta ca si pentru primele doua cladiri.

Investkredit Bank finanteaza cu 28 mil. euro City Business Centre


“Multe dintre companiile care au inchiriat spatii in primele doua cladiri intentioneaza sa se extinda si in cea de-a treia cladire, ceea ce demonstreaza ca am livrat proiectele asa cum am promise”, a adaugat Sandor.

Cea de-a treia cladire va avea o suprafata de 9.000 mp si va fi livrata in aprilie 2010.

ModaTim Investment S.A. a fost infiintata in 2005 de catre ModaTim S.A., unul din cei mai importanti jucatori din industria textila, pentru realizarea proiectului City Business Centre.

JLL este lider de piata in Europa Centrala si de Est, avand 160 de angajati si birouri in Varsovia, Praga, Budapesta si Bucuresti. Compania furnizeaza servicii de consultanta pentru achizitii si vanzari de proprietati, investitii si management imobiliar si a inregistrat in anul 2007 venituri de peste 2,8 miliarde de dolari. Pe piata din Romania, JLL a intrat in anul 1995, s-a retras in 2005 si a revenit in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri