Dezvoltatorul GTC (Globe Trade Center) impreuna cu Aura Europe vor deschide astazi al doilea mall Galleria din Romania, situat in orasul Suceava, la iesirea spre Falticeni, in urma unei investitii de aproximativ 25 milioane de euro.
Galleria Suceava are o suprafata construita de 15.000 mp, dintre care 10.700 mp suprafata inchiriabila (GLA), fiind dezvoltat pe doua niveluri. Mall-ul dispune de 270 de locuri de parcare atat la suprafata, cat si in subteran. Printre chiriasii sai se numara Leonardo, Fox, Tekzen si House of Art.

La sfarsitul lunii spetembrie, GTC si Aura Europe au inaugurat primul mall din lantul Galleria, situat in Buzau, cu suprafata inchiriabila de aproximativ 14.000 mp. Urmatorul pe lista este Galleria din Piatra Neamt, ce va fi dezvoltat tot pe doua niveluri, totalizand 13.000 mp suprafata inchiriabila.

GTC Real Estate Investments Romania BV a fost infiintat in anul 1999 si face parte din GTC Group, companie controlata de grupul israelian Kardan si listata la Bursa din Varsovia din anul 2000. In Romania, GTC dezvolta cladiri de birouri, spatii de retail si ansambluri rezidentiale pe o suprafata totala de 1,2 milioane de mp si este detinuta in proportie de 94,6% de GTC Polonia.

Aura Europa SA este o companie de dezvoltare imobiliara din Luxemburg, activa in Europa Centrala si de Est si tarile CSI.Compania este condusa de Joseph Saliah si Boaz Misholi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri