Banca italiana Intesa SanPaolo a pre-inchiriat 9.500 mp in parcul de afaceri Brasov Business Park, amplasat pe Calea Bucuresti, in apropiere de hypermarketul Carrefour, a anuntat CBRE | Eurisko, compania imobiliara care a intermediat tranzactia.
„Am asistat dezvoltatorul in timpul procesului de inchiriere si am identificat banca italiana Intesa SanPaolo drept un chirias ideal pentru Brasov Business Park”, a spus Vlad Marin, Senior Broker in cadrul departamentului comercial al CBRE | Eurisko.

Brasov Business Park este dezvoltat de Ravensdale Investments, o subsidiara a companiei belgiene Vlerick Vastgoed, si include patru cladiri de birouri clasa A, cu aproximativ 28.000 mp, un centru de conferinte (3.600 mp) si 5.600 mp de spatii retail. Proiectul va fi livrat in doua faze, prima in septembrie anul curent si a doua in noiembrie 2010.

Intesa Sanpaolo este un grup bancar aparut in urma fuziunii dintre Banca Intesa si Sanpaolo IMI. Banca are in Romania o retea de 96 sucursale si agentii. Profitul operational net al Intesa Sanpaolo Bank Romania a crescut cu 84% in primul trimestru, pana la 12,5 milioane de lei (2,9 milioane de euro) , comparativ cu perioada similara din anul precedent.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, cu aproximativ 20 milioane de clienti la nivel global. In Europa Centrala si de Est, precum si in Bazinul Mediteranean, grupul este prezent in 13 tari si are circa 8 milioane clienti.

CB Richard Ellis a parasit piata locala, pe care activa din anul 2001 in baza unui contract de franciza, in urma cu doi ani, iar in luna februarie 2008, a preluat compania de consultanta imobiliara Eurisko, in schimbul sumei de 35 milioane de dolari, aceasta functionand acum sub numele CBRE|Eurisko

CB Richard Ellis are sediul central in Los Angeles si este cea mai mare firma de servicii comerciale in real estate din lume, raportat la incasarile din 2008. Compania are peste 30.000 de angajati si ofera servicii proprietarilor, investitorilor si chiriasilor prin cele peste 300 de birouri (excluzand agentiile afiliate).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri