Reteaua de agentii imobiliare Century 21 Romania si-a lansat o noua divizie specializata in evaluarile imobiliare, cu care isi propune sa atinga in acest an o cifra de afaceri de 200.000 euro.
Century 21 Research & Valuation va oferi servicii de evaluari pentru terenuri libere, pana la studii de fezabilitate si analize pentru cea mai buna utilizare, dar si servicii gratuite de evaluare pentru cumparatorii prin programul Prima Casa.

„Pentru primul an de activitate ne-am propus o cifra de afaceri de 200.000 de euro, tintind pe termen lung o cota de 10% din piata de evaluari si consultanta imobiliara”, a declarat Cosmin Grecu (foto), General Manager al diviziei Century 21 Research & Valuation.

In paralel, Cosmin Grecu ocupa si functia de director de achizitii si dezvoltare in cadrul companiei Advanced Development, companie condusa de Catalin Scripcaru, Managing Partner si Thomas Lundin, Partner. Lundin este, de asemenea, presedintele retelei Century 21 Romania.

Century 21 a mai anuntat in urma cu o luna ca va sustine programul guvernamental Prima Casa, prin eliminarea comisioanelor percepute clientilor si prin organizarea unor seminarii de informare, gratuite, asupra programului. Seminariile erau planificate sa inceapa in aceasta luna, numarul de participantii fiind de cel mult patru persoane.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar si include 8.000 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 68 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri