Societatea Nova Imobiliare, controlata de mai multi investitori britanici, a semnat contractul cu compania de constructii Bouygues, pentru a incepe din toamna lucrarile la proiectul Colosseum, amplasat pe soseaua Chitila din Bucuresti.
Colosseum reprezinta o investitie de circa 350 milioane de euro si va fi construit pe o suprafata de 620.000 mp, in doua faze. In prima faza va construit un parc comercial cu o suprafata de 58.000 mp, iar apoi va fi dezvoltat un mall de 140.000 mp, cu peste 480 de magazine si 8.500 locuri de parcare.

Peste 70% din spatiile comerciale din prima faza a proiectului sunt deja inchiriate, principalii chiriasi fiind Carrefour, Flanco, Altex si reteaua de magazine de bricolaj Leroy Merlin.

In prezent, Nova Imobiliare se afla in negocieri cu mai multe banci pentru a obtine finantare. Investitorul va aloca suplimentar aproximativ 30 milioane de euro pentru imbunatatirea cailor de acces si a transportului public local.

Inchirierea si administrarea pe termen lung a centrului comercial Colosseum sunt asigurate de compania germana ECE Projektmanagement, condusa in Romania de Radu Merica. (Citeste si Cum implementezi strategii germane pe piata imobiliara locala)

Colosseum va fi de aproximativ doua ori mai mare decat AFI Palace Controceni sau Sun Plaza, care vor fi inaugurate in aceasta toamna si unul din cele mai mari mall-uri din Europa, dupa deschiderea celei de-a doua faze.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri