Centrul comercial Trident Shopping Center Sibiu, o investitie de 15 milioane euro, si-a suspendat activitatea la doar patru luni de la inaugurare, din cauza crizei financiare, anuntul fiind facut prin postarea unul afis pe usa magazinului.
"Stimati clienti, Centrul Comercial Trident isi suspenda activitatea pe perioada crizei financiare”, este scris pe acel afis, potrivit NewsIn.

Trident Shopping Center Sibiu a fost inaugurat in luna aprilie 2009, in urma unei investitii de peste 15 milioane euro, avand o suprafata totala de 21.000 mp, din care 8.500 mp dedicati hipermarketului, cel mai mare din reteaua operatorului de retail, 5.500 mp reprezinta galeria comerciala, iar 2.000 mp spatii pentru birouri.

Galeria comerciala cuprinde magazine de imbracaminte, centre de sanatate si frumusete, zone de IT si GSM, servicii bancare si un food court, care include restaurantele Broaster Chicken si Daylight Donuts.

Trident Shopping Center Sibiu a fost a sasea unitate a retelei Trident, ce numara trei locatii de tip hipermarket (Medias, Deva, Sfantu Gheorghe) si doua de tip supermarket (Sibiu, Alba Iulia).

Trident este cel mai mare operator de retail cu capital integral romanesc si este condus de omul de afaceri Constantin Mateescu. Acesta a refuzat sa explice situatia Trident Shopping Center Sibiu.

La sfarsitul lunii iulie, dezvoltatorul RED Management Capital a anuntat ca inchide centrul comercial Armonia Braila, deschis in noiembrie 2008, in urma unei investitii de circa 45 milioane de euro .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri