Retailerul francez de imbracaminte Kiabi a deschis astazi cel de-al doilea magazin din Romania, in centrul comercial Militari Shopping, detinut de Atrium European Real Estate. Kiabi a inchiriat aici o suprafata de 1.800 mp pe o perioada de 30 de ani, investitia fiind estimata la 720.000 euro.
“Au fost necesare trei luni pentru construirea si amenajarea suprafetei de 1.800 mp, cu produse de moda pentru barbati, femei, copii si bebelusi. Investitia in amenajarea magazinului a fost de circa 400 de euro pe metru patrat”, se arata in comunicatul retailerului.

Primul magazin Kiabi din Romania a fost deschis la inceputul lunii octombrie in cadrul centrului comercial Grand Arena, din cartierul Berceni, dupa o investitie de 600.000 euro. Al treilea magazin va fi deshis in cartierul Titan, anul viitor, cand retailerul francez are in plan, in total, deschiderea a patru magazine.

Dezvoltatorul Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, a inceput in luna august extinderea centrului comercial Militari Shopping, investitia fiind estimata la 6,5 milioane de euro.

Extinderea consta in construirea unei unei parcari subterane si a unei noi constructii "stand alone" (n.r: constructie de sine statatoare, in cazul de fata separata de Auchan) cu o suprafata inchiriabila de 1.800 mp. Dupa extindere, suprafata inchiriabila a Militari Shopping a crescut la 53.100 mp.

Printre chirasii din Militari Shopping se mai numar Decathlon, C&A, New Yorker , Humanic, Hervis, Deichmann, Takko, Kenvelo, Orsay si Sephora. Parcul de retail a fost deschis in luna aprilie, iar la acea vreme reprezentantii dezvoltatorului estimau venituri de 8,6 milioane de euro din chirii pentru anul in curs.

Militari Shopping Center a fost dezvoltat Land Development Proiect, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, iar inchirierea spatiilor a fost asigurata de Krammer & Wagner Project Development.

La nivel global, Kiabi numara 278 de magazine (proprii si in franciza), iar pentru anul 2009, retailerul francez a atins in aaceasta luna pragul de un miliard de euro cifra de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri