Toti cei peste 300 de angajati ai Millennium Bank din centrala vor lucra in noul sediu din cladirea City Gate, amplasata in zona Piata Presei Libere, au declarat reprezentantii bancii, pentru Wall-Street.
“Procesul de mutare se realizeaza in doua etape si se va finaliza pe 14 decembrie. Millennium Bank a inchiriat cinci etaje, respectiv 13-17, unde vor fi birourile si un spatiu la parter destinat lucrului cu publicul. In total, este vorba de o suprafata de aproximativ 7.000 de mp”, au explicat reprezentantii Millennium Bank.

Anterior, banca a avut sediul in cladirea Victoriei Office Building, care are o suprafata utila de aproximativ 3.000 mp distribuiti pe subsol, parter si 6 niveluri superioare cu dimensiuni medii, de aproximativ 450 mp pe nivel.

Cele doua turnuri de 18 etaje ale City Gate au fost dezvoltate de GTC (Globe Trade Centre) si au fost finalizate in aceasta toamna, investitia fiind estimata la peste 100 milioane de euro. Proiectul are o suprafata inchiriabila de circa 46.000 mp, chiria medie fiind estimata la aproximativ 21 euro/mp/luna. La o astfel de chirie, valoarea anuala a contractului dintre Millennium Bank si GTC s-ar putea ridica la peste 1,7 milioane de euro.

Alaturi de Millennium Bank, cel mai mare chirias al proiectului este operatorul de telefonie Romtelecom, alti chiriasi fiind Autoitalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati si Segway in Romania, Microsoft, Salans si Hoffman LaRoche.

Veniturile din chiriile pentru spatiile de birouri din City Gate sunt estimate la 12 milioane de euro pe an, potrivit declaratiilor recente ale lui lui Shimon Galon, CEO al GTC.

Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.) a fost infiintata in anul 1994 in Vrasovia, iar in prezent desfasoara activitati in Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Slovacia, Bulgaria, Rusia si Ucraina. GTC Real Estate Investments Romania BV a fost infiintat in anul 1999 si face parte din GTC Group, companie controlata de grupul israelian Kardan si listata la Bursa din Varsovia din anul 2000.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri