Dezvoltatorul Adama Holding, controlat de fondurile de investitii Tiger Global si Immoeast, intentioneaza sa inceapa in acest an cinci proiecte rezidentiale: doua in Republica Moldova, doua in Ucraina si unul singur in Romania, in cartierul Berceni, din Capitala.
In prezent, Adama dezvolta noua proiecte rezidentiale in Romania, doua in Ucraina si doua in Moldova. La sfarsitul anului trecut, dezvoltatorul a finalizat prima etapa a proiectului Evocasa Completa, din Bacau, respectiv un bloc cu 13 etaje si peste 200 de apartamente.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Adama va construi la Kiev un proiect rezidential ce va cuprinde 100 de vile de lux si medii, numit Riverside Exclusive, avand apoi in plan dezvoltarea primei micro-regiuni, numita Zaporozhye Residences, cu peste 1.000 de locuinte destinate aceleiasi clase.

Planurile de viitor ale dezvoltatorului includ si capitala Republicii Moldova, Adama intentionand sa lanseze un proiect cu 200 de unitati, Chisinau Residences, amplasat in cartierul Ciocana. Al doilea proiect din Moldova se va numi Chisinau Exclusive si va include peste 100 de apartamente de lux, construite in centrul orasului.

Nu in ultimul rand, Adama spera sa inceapa un nou proiect rezidential in Bucuresti, de data aceasta in cartierul Berceni, in prezent ansamblul fiind in stadiul de plan.

Pana acum, Adama a dezvoltat cinci proiecte in Bucuresti, patru fiind amplasate in cartierul Titan si unul pe bulevardul Ferdinand I. Pe langa Bucuresti, dezvoltatorul mai este activ in orasele Ploiesti, Bacau, Iasi si Brasov.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri