Dezvoltatorul RED Management Capital, care a inchis in vara anului trecut centrul comercial Armonia din Braila, a primit o finantare de la Immorent Romania, parte a Erste Group, pentru un proiect de mici dimensiuni, amplasat in orasul Husi, judetul Vaslui.
Investitia in proiectul din Husi este estimata la opt milioane de euro, iar finantarea de la Immorent a fost acordata pentru o perioada de 12 ani, potriivt reprezentantilor RED Management Capital.

Centrul comercial Cadran va fi finalizat in luna iunie a acestui an, cuprinzand aproximativ 20 de magazine, ancorate de Penny Market. Proiectul are o suprafata totala construita de 4.500 mp si 120 de locuri de parcare, fiind inchiriat in proportie de 50%.

Centrele comerciale Cadran vor fi dezvoltate in orasele secundare si tertiare ale Romaniei, cu o populatie medie de 25.000 - 75.000 de locuitori, precum Slobozia, Miercurea Ciuc sau Harghita.

In luna iulie 2009, RED a inchis centrul comercial Armonia Braila, spunand ca este vorba doar de o repozitionare a proiectului intr-un Discount Shopping Park, care va costa circa 1,5 milioane de euro si va dura cel mult noua luni. Armonia Braila a fost deschis in noiembrie 2008, in urma unei investitii de circa 45 milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 37.000 mp.

RED Mangement Capital este o companie de investitii si dezvoltari imobiliare prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. Pe langa proiecte de retail si mixed-use (World Trade Center Constanta si Radius Shopping Business & Arts Baia Mar), compania mai are in dezvoltare, alaturi de spaniolii de la Grupo Lar, proiectul rezidential Natura Residence, din Baneasa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri