Grupul Avrig 35, controlat de omul de afaceri Alexander Hergan, si dezvoltatorul Cascade Group vor investi 80 de milioane de euro intr-un parc comercial, amplasat in estul Bucurestiului, pe locul fostei fabrici Sicomed. Cei mai mari chiriasi sunt hipermarketul Auchan si retailerul Decathlon.
Pallady Shopping Center este situat in apropiere de statia de metrou statia Nicolae Teclu (fosta statie Policolor) si va fi deschis in a doua jumatate a anului 2012, dupa o investitie de 80 de milioane de euro. Lucrarile de constructie vor incepe in perioada mai-iunie anul curent, potrivit reprezentantilor celor doua companii.

Principalele ancore sunt Auchan (cu o suprafata totala de 30.000 mp) si Decathlon (7.000 mp). Proiectul va mai contine un magazin de bricolaj (15.000 mp), unul de mobila si decoratiuni (25.000 mp) si o galerie comerciala cu peste 110 magazine (20.000 mp), ale caror nume vor fi anuntate in cursul lunii.

Avrig 35 se afla in negocieri avansate si cu Deichmann, Burger King, KFC, McDonalds, Takko, New Yorker, Sprider, Cache Cache, Pet Center, Tina R, Jysk, Starbucks, Marks and Spencer, Forever 18 si Diverta.

Proiectul Pallady Shopping Center este dezvoltat de grupul Avrig 35, in parteneriat cu dezvoltatorul Cascade Group (50:50), iar finantarea va fi asigurata din fonduri proprii.

„Bancile au diferite disfunctionalitati cand vine vorba de a finanta proiecte noi. Intrucat centrul comercial este in intregime pre-inchiriat, mai putin galeria comerciala, nu vom avea probleme in atrage noi investitori. Suntem in discutii cu trei fonduri de investitii, care nu sunt din Europa, si luam in calcul inclusiv o vanzare la termen”, a declarat Alexander Hergan, CEO al Avrig 35.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri