Muncitorii din constructii nu lucreaza pe circa 67% din santierele din sudul tarii, arata un studiu realizat de firma de consultanta in marketing Infobau.
“Pe aproape 10% dintre proiectele monitorizate, adica pe 51 de santiere, lucrarile sunt sistate, santierele avand aspectul de «abandonate» sau «in conservare». Poate ingrijorator este faptul ca o buna parte dintre santierele abandonate/in conservare sunt lucrari mari, avand ca destinatie ansambluri de locuinte. Nu lipsesc din aceasta categorie nici «viitoarele» imobile de birouri”, potrivit analizei citate.

Studiul a fost realizat in perioada 4-15 martie prin vizitarea a 525 de santiere, din care 178 in judetele din sud-est, 162 din Ilfov si 185 din Bucuresti.

In perioada desfasurarii cercetarii, vremea a fost neprietenoasa in aceasta parte a tarii, cu temperaturi sub zero grade si cu caderi de zapada, fapt ce a influentat si rezultatele cercetarii.

Infobau ofera servicii de consultanta de marketing si suport vanzari in domeniul constructiilor, fiind prezenta pe piata de sapte ani. Pe langa monitorizarea santierelor in lucru, firma mai ofera un serviciu de monitorizare a anunturilor de licitatii in constructii si un altul de monitorizare a cererilor de oferta de materiale si servicii de constructii si finisaje.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri