Proiectul Asmita Gardens, situat pe Splaiul Unirii, a fost finalizat in intregime si pana in prezent s-au mutat 135 de familii. Recent, compania a lansat si inchirierea cu optiune de cumparare, chiriile incepand de la 700 euro/luna pentru apartamentele cu doua camere.
„Procesul Verbal de Receptie a Lucrarilor a fost semnat de primarie, Strabag si Asmita Gardens, conform cu legislatia romana. Pana in prezent, peste 200 de contracte finale au fost semnate si mai bine de 135 de familii s-au mutat deja in complex”, se arata intr-un comunicat al companiei Asmita Gardens, care se ocupa de vanzarea proiectului.

Pentru o mai buna priveliste asupra orasului, biroul de vanzari s-a mutat la etajul 20, in turnul T6.

Preturile apartamentelor din Asmita Gardens pornesc de la 124.000 euro plus TVA pentru un studio de 54 mp construiti, 137.000 euro pentru un apartament cu doua camere, de 88 mp si 186.000 euro, in cazul unuia cu trei camere, de 95 mp. Locul de parcare nu este inclus, ci costa 10.000 euro daca este suprateran si 15.000 euro, subteran.

„Preturile au fost stabilite tinand cont de conditiile actuale de pe piata imobiliara, iar oferte stimulente au fost prezentate cumparatorilor, precum mobilarea si utilarea apartamentelor si oferirea de discount-uri pentru locurile de parcare”, afirma reprezentantii Asmita Gardens.

Printre cumparatorii apartamentelor din Asmita Gardens se numara Nicoleta Luciu, Florin Piersic Jr. si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Proiectul Asmita Gardens, dezvoltat de compania cu actionariat indian Asmita si de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC), cuprinde 758 de apartamente, iar investitia este estimata la circa 120 de milioane de euro, potrivit estimarilor anterioare ale companiei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri