Compania Colliers International va oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar pentru activitatile Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, informeaza publicatia PropertyEu.
La nivel global, Vodafone a ales patru companii pentru a oferi servicii imobiliare in cele peste 20 de tari in care operatorul este prezent. Colliers International a fost desemnat consultant imobiliar al Vodafone in Romania, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Egipt si India, in acesta ultima tara lucrand impreuna cu DTZ.

„Vodafone este un client important, iar faptul ca echipa Colliers a fost aleasa pentru Romania inseamna mult pentru noi. Am lucrat cu Vodafone si inainte, fiind unul dintre primii mari clienti ai companiei, inca de la intrarea sa pe piata locala, in anul 1996, sub brandul MobiFon”, a declarat Bogdan Georgescu (foto), managing partner al Colliers International.

Alaturi de Colliers si DTZ, la nivel global, Vodafone va mai lucra cu companiile de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield si Jones Lang LaSalle. Cele patru companii vor oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar pentru portofoliul Vodafone, care cuprinde peste 3.000 de proprietati.

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizeza consultanta imobiliara, avand 294 de birouri in 61 de tari. In Europa Centrala si de Est, Colliers International furnizeaza servicii in Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Muntenegru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri