Operatorul Pure Health and Fitness va deschide prima sa unitate din Romania, in cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, unde inchiriat o suprafata de peste 1.800 mp, investitia nefiind facuta publica, a anuntat consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, intermediarul tranzactiei.
“Clubul va fi primul de acest fel deschis in Romania si va fi operational pana la sfarsitul lunii august. Acesta va include cea mai ampla oferta de cursuri si aparatura, precum si antrenori cu experienta din tarile unde conceptul functioneaza de multa vreme”, se arata in comunicatul Jones Lang LaSalle.

Pure Health and Fitness are opt cluburi in Polonia, iar cu deschiderile care urmeaza sa aiba loc in Romania, Bulgaria si Cehia, numarul cluburilor in Europa Centrala si de Est va ajunge la 20.

Jones Lang LaSalle a mai semnat pentru AFI Palace Cotroceni contracte de inchiriere si cu alti chiriasi, precum: Inditex, C&A, Mango, Koton, Reserved, Deichmann, Humanic, LC Waikiki sau Diverta.

AFI Palace Controceni include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, o pista de role, bowling si snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.

Proiectul are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, printre chiriasii numarandu-se INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.

Citeste si Proprietarul Zara a batut palma cu AFI Palace Cotroceni dupa 3 ani de negocieri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri