Cea de-a cincea editie a targului imobiliar Real Vienna, organizata in perioada 18-20 mai in centrul expozitional Messe Wien, a atras doar 220 de expozanti, in scadere cu 9% fata de numarul din 2009 si cu 33% fata de companiile participante la targ in anul 2008.
Din cele 220 de companii inscrise, doar trei au fost din Romania: Building Support Services (BSS), Immpuls Real Estate Solutions si Imotrust Arad.

Cei mai multi expozanti au fost din Austria (96), Polonia (19), Germania (15), Cehia (15), Ungaria (13) si Serbia (10).

Spre comparatie, anul trecut, la targul imobiliar Real Vienna, au fost 242 de exponzanti, dintre care cinci din Romania: Bernea Group, Imotrust Arad, La Donna Imobile, Romconcept International Solutions si Building Support Services (BSS).

Cea de-a cincea editie a targului imobiliar Real Vienna s-a desfasurat in perioada 18-20 mai in centrul expozitional Messe Wien, pe o suprafata de 16.000 mp. Companiile au avut termen limita pentru inscriere data de 1 decembrie 2009. Pretul biletelor de intrare la targ a fost cuprins intre 190-620 euro.

Citeste si Targul imobiliar de la Viena, prin ochii unui avocat roman.

Sursa galerie foto: realvienna.at

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri