La 61 de ani, israelianul Reuven Havar, care a renuntat la inceputul anului la sefia dezvoltatorului AFI Europe Romania, proprietarul mall-ului AFI Palace Cotroceni, a fost numit de curand director in cadrul companiei de Atlas Management, divizia de investitii a fondului Atlas Estates, care detine in Bucuresti hotelul Golden Tulip.
Consiliul director al fondului de investitii Astlas Estate Limited a anuntat astazi ca a fost instiintat de anumite schimbari care au avut loc in managementul diviziei sale de investitii, compania Atlas Management.

“Incepand cu 16 august, Reuven Havar il va inlocui pe Nahman Tsabar in functia de CEO a companiei Atlas Management”, se arata in anuntul fondului de investitii.

Reuven Havar (foto) a fost director general al Prigat Romania, iar din anul 1999 s-a alaturat dezvoltatorului AFI Europe, prima data lucrand in Cehia, iar din 2006, in Romania. Havar a demisionat de la sefia AFI Europe Romania in luna februarie, desi decizia a fost luata in toamna anului trecut.

“Am inceput de la zero si am finalizat doua centre comerciale, unul in Bucuresti si unul in Praga. Acum caut un post de unde sa pot lua eu decizii si altii sa execute, sa nu mai fiu nevoit sa ma tocmesc cu scolile dimprejur", declara Reuven Havar in luna februarie, intr-un interviu acordat Wall-Street.

In Romania, fondul de investitii Atlas Estates detine hotelul Golden Tulip, cu 83 de camere, si doua terenuri, cu suprafete de 100.000 mp si 32.000 mp.

Ce crede Reuven Havar despre:

Schimbarea job-ului: “Cred ca acum este momentul sa incepi sa lucrezi intr-o alta companie, care sa profite de avantajele unui nou start in real estate. Incepe o alta perioada, este nevoie de noi strategii si cei care vor «calari» aceasta situatie vor castiga pariurile".

Reducerea salariilor: “Ia oameni buni si plateste-i pe masura. Nu incerca sa reduci costurile scazand salariile angajatilor, de acei oameni depinde business-ul tau. Daca totusi nu exista alta solutie, atunci salariile trebuie sa scada pentru toata lumea, de la sef, pana la femeia de serviciu".

Modele de business: “Sunt multi oameni in Romania care stiu sa faca bani, dar eu nu pot considera pe cineva un model pentru mine decat daca am lucrat cu acel om. Din acest punct de vedere, primul om care imi vine in minte este seful Cushman & Wakefield. Cunoaste foarte bine piata si intotdeauna merge inainte”.

Caracter: “"Nu conteaza ce spune un om, eu ma uit la el si aud muzica. De multe ori, caracterul poate fi mai important decat educatia".

Autoritatea unui sef:
“Esti un om slab daca tipi la un om care iti este inferior. Autoritatea pe care o ai in fata angajatilor nu trebuie sa fie una fortata, ci castigata”.

Citeste aici despre primul job al lui Reuven Havar.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri