CBRE, care a functionat pana de curand sub numele de CBRE|Eurisko, a raportat pentru anul trecut pierderi de 2,38 milioane de euro, fata de profitul de circa 3 milioane de euro afisat in 2007, an in care compania s-a clasat pe locul al doilea in topul consultantilor imobiliari, dupa Colliers.

Cu ce marje de profit au lucrat anul trecut companiile de consultanta imobiliara

Cu ce marje de profit au lucrat anul trecut companiile de...

Afacerile CBRE s-au ridicat anul trecut pana la 2,17 milioane de euro, de peste sase ori mai mici fata de afacerile din 2007. Pentru anul 2008, consultantul imobiliar nu si-a depus bilantul la Registrul Comertului.

Numarul mediu de salariat a scazut de la 108 la 53 in ultimii doi ani. Compania este condusa in prezent de Radu Lucianu (foto), care ocupa functia de managing director CBRE Romania.

Citeste si:

In luna februarie 2008, CB Richard Ellis (CBRE) a cumparat Eurisko Consulting pentru suma de 24 milioane de euro (35 milioane de dolari), consultantul imobiliar functionand in prezent sub denumirea de CBRE.

Inainte de tranzactie, proprietarii Eurisko erau: Ionut Dumitrescu (14,5%), Dan Gabriel Marchivici (14,5%) si firma Fastahead, inregistrata in Cipru, care detinea 71% din firma, fiind controlata de fondatorii si executivii companiei.