Turoperatorul Christian Tour intra pe piata de transport intern, intre principalele orase din tara, cu preturi de la 1 la 9,9 euro pe calatorie, cu bagaj de cala inclus. Cursele vor fi lansate pana la sfarsitul acestui an, sub brandul Memento Bus, dupa o investitie de 4 milioane de euro.

Rutele intre vor fi pe rutele Bucuresti-Brasov-Sibiu-Deva-Arad, cu extensia Sibiu-Cluj Napoca si extensia Arad-Timisoara, Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Targu Mures-Cluj Napoca, Bucuresti-Buzau-Focsani-Bacau-Iasi (extensie: Bacau-Piatra Neamt-Suceava si Buzau-Braila-Galati) si Constanta-Bucuresti, cu preturile intre 1 si 9,9 euro pe sens de persoana, cu bagaj de cala inclus.

Autocarele Memento Bus ale Christian Tour vor circula si extern, Bucuresti-Budapesta, Bucuresti-Bansko si Bucuresti-Zell am See-Kaprun-Kitzbuhel (Austria), iar acesta din urma va costa 129 euro de persoana pe sens, cu bagaj de cala si bagaj de schi.

Marius Pandel, CEO Christian Tour, a comparat serviciul Memento Bus cu compania aeriana low-cost Blue Air, care atunci cand a intrat pe piata au inceput sa scada preturile biletelor de avion al companiilor de linie.

Totodata, pentru vacantele cu autocarul, Christian Tour si-a dotat flota cu 10 autocare noi, pentru sejururi si circuite in strainatate.

Proprietarii companiei de turism vor deschide anul viitor agentii Christian Tour in Polonia, Ungaria si Serbia si planuiesc intrarea pe piata din Marea Britanie. Acest lucru este momentan la nivel de intentie, insa, potrivit lui Cristian Pandel, o agentie in Marea Britanie ii va ajuta in negocierea cu hotelierii si pot obtine preturi mai mici pentru inchirierea camerelor. "Marea Britanie va fi cat toate la un loc, inclusiv Romania. Din pacate, noi (n.r. Romania) nu suntem vazuti ca niste oameni extraordinari. In momentul in care zicem ca noi suntem din Marea Britanie tarifele sunt mai mici", a explicat Cristian Pandel, fondatorul Christian Tour, de ce este importanta prezenta pe piata britanica.

Pentru acest an, Christian Tour estimeaza o cifra de afaceri de 60 milioane euro, in crestere cu 15% fata de 2014. Anul trecut, compania a incheiat cu afaceri nete de aproxiamtiv 48 mil. euro si un profit net de 516.000 euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, ceea ce a clasat Christian Tour pe locul 3 in topul celor mai mari agentii de turism.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri