Compania aeriana Air France este pusa la zid de sindicate dupa ce a inclus obligativitatea ca personalul feminin sa poarte pantaloni si sa-si acopere capul pe durata curselor in Iran sau in timpul in care avionul stationeaza in Teheran.

Compania aeriana Air France se confrunta cu un val de critici dupa ce a introdus in regulament purtarea de pantaloni in timpul zborurilor catre Iran si de sacouri largi si esarfe pe cap in cazul in care parasesc avionul in Teheran. Personalul a acuzat compania, care va pune punct zborurilor catre capitala iraniana in cursul acestei luni, ca forteaza angajatele sa poarte haine care reprezinta „un semn religios ostentativ” , fapt ce contravine legii franceze, conform Adevarul.

Liderii de sindicat spun ca acest cod vestimentar reprezinta un atac asupra libertatilor individului si insista ca masura sa fie una voluntara. Air France sustine ca regulile nu sunt noi si ca acestea au fost deja aplicate in cazul insotitoarelor de bord in timpul stationarilor din Arabia Saudita, unde stewardeselor li s-a cerut sa poarte rochii abaya care acopera intreg corpul.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri