Hotelul "Caro" Bucuresti este bine cunoscut pe piata drept una dintre cele mai cautate infrastructuri pentru turismul de business. Pe langa amplasamentul sau accesibil, rafinamentul si bunul gust au atras si continua sa atraga oamenii de afaceri. "Ca o dovada in plus ca acordam, in continuare, importanta segmentului de business, am introdus, in premiera in Romania pentru o unitate de trei stele, serviciul "wireless" in tot hotelul, tocmai pentru ca oaspetii nostri sa aiba acces rapid si de calitate la informatii, ne spune Octavian Lazar, directorul general al complexului hotelier "Caro". Cred ca la momentul de fata, in Bucuresti doar doua-trei hoteluri de patru, respectiv cinci stele ofera aceasta facilitate clientilor lor".

Totodata, administratorii hotelului "Caro" au decis sa abordeze si alte segmente de pe piata turistica, organizand specializari profesionale pentru firme, conferinte, petreceri in aer liber, concursuri intre firme, lansari de produse, in acest sens planificandu-si investitii de 5,5 milioane euro in vederea extinderii capacitatii de cazare, amenajarii unui centru de conferinte si de sanatate. Primele doua proiecte de investitii, in valoare totala de 1,5 milioane euro, vizeaza amenajarea unui centru de conferinte cu o sala de 550 de locuri si a unei centrale de trigenerare care sa asigure in totalitate energia electrica necesara complexului. Aceste lucrari vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an.

"O alta preocupare careia i-am dat foarte multa atentie a fost cea de a atrage si turismul de grup.Toate cele 51 de camere din recent-inaugurata aripa denumita "Caro Golf" sunt dotate cu seifuri si majoritatea au cabine de dus cu hidromasaj, ne spune Octavian Lazar. In orice moment putem asigura cazarea a peste 200 de turisti. De asemenea, "Caro Golf" include cinci sali de conferinte si un restaurant valoarea acestei investitii, initiate in ianuarie 2004, s-a ridicat la 2,5 milioane euro". Investitiile si serviciile de calitate oferite de complexul "Caro" au facut ca in 2004, incasarile din cazare sa reprezinte 75% din total, iar prognoza pe acest an indica un nivel de peste 80%, ceea ce reprezinta o adevarata reteta de succes in domeniu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri