Compania Vega Turism a contractat un credit de 10 milioane euro de la Piraeus Bank pentru reamenajarea hotelului Vega din Mamaia, ce a fost inclus in categoria hotelurilor de 5 stele, conform unui comunicat transmis de banca.
Hotelul Vega a fost dat in folosinta astazi si are 125 de spatii de cazare, dispuse pe opt nivele, galerii comerciale, spatii pentru copii, centre de infrumusetare, baruri si piscina.

Vega Turism mai detine, pe langa hotelul Vega din statiunea Mamaia, clubul Casa cu Lei din Constanta si agentia de turism Vega Travel. Compania administreaza si singura plaja certificata Blue Flag din statiunea Mamaia, Vega Beach.

Piraeus Bank Romania este parte a Piraeus Bank Group, concentrat in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centre financiare din Londra si New York, prin cele 832 de unitati deschise la nivel S international.

Activele grupului financiar elen de pe piata romaneasca au crescut in primele sase luni cu 125%, pana la 3,95 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri