La implinirea unui an de operare pe piata romaneasca, hotelul Radisson SAS din Bucuresti aduce atmosfera Gemaniei in Capitala pentru patru zile prin organizarea Oktoberfest, un eveniment cu buget de 20.000 de euro.
Radisson SAS marcheaza intrarea in al doilea an de operare prin organizarea Oktoberfest, traditionalul festival al berii, gastronomiei si traditiilor germane. Festivalul a inceput joi, 24 septembrie, si se va incheia duminica, 27 septembrie, cu un fabulos Oktoberfest Brunch.

"Investitia se ridica la 20.000 de euro si reprezinta sumele necesare pentru importul produselor si ingredientelor speciale, autentic germane, folosite la prepararea menu-ului de Oktoberfest, si al berii - de asemenea un sortiment special-, pentru montarea si decorarea corturilor si pentru orchestra tiroleza adusa special pentru eveniment", declara pentru Wall-Street Adrian Adam, director de marketing Radisson SAS.

Deschiderea editiei de anul acesta a Oktoberfest la Bucuresti va avea loc in gradina interioara a hotelului Radisson SAS, in prezenta presedintelui Camerei de Comert Romano-Germane, Marko Walde si a lui Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucuresti.

In primul an de functionare, hotelul Radisson SAS a fost gazda unor evenimente printre care se numara Reuniunea politiilor capitalelor europene, Hi Fi Arena, CISCO Expo, GIE Gas Infrastructure.

In acelasi timp, a gazduit nume celebre, printre care membri ai unor familii regale europene, cum ar fi mostenitorul tronului Spaniei, Printul Felipe de Asturias si Printesa Letizia de Asturias, Printesa Maxima a Olandei si Sarah Ferguson, Ducesa de York. Radisson SAS se poate mandri si cu nume faimoase ale showbiz-ului care i-au trecut pragul: Madonna, Snoop Doggy Dog, Patricia Kaas, James Blunt, Morcheeba si Vonda Shepard.

Situat pe Calea Victoriei, hotelul dispune de 424 de camere, dintre care 301 de camere standard, 74 de camere din clasa business, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente. Radisson SAS Hotel Bucharest pune la dispozitia oaspetilor 4 restaurante si 3 baruri, un centru de conferinte de 1.500 mp, un centru de fitness de peste 2.600 mp, o piscina acoperita si o curte interioara cu piscina incalzita, un jacuzzi exterior pentru 50 de persoane.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri