Compania Tarom si-a planificat pentru acest an venituri totale de 1,65 miliarde lei, in crestere cu 48% fata de cele estimate anul trecut, de 1,11 miliarde lei, potrivit proiectului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2010 al companiei.
Compania si-a bugetat totodata cheltuieli totale de 1,63 miliarde lei, din care 1,33 miliarde lei sunt cheltuielile de exploatare, iar cheltuielile financiare sunt de 300 milioane lei. Cheltuielile cu personalul se ridica la 206,68 milioane lei.

Altfel, investitiile planificate de Tarom pentru 2010 se ridica la 386,4 milioane lei, scrie NewsIn.

Potrivit bilantului activitatii companiei pe anul 2009, Tarom a avut anul trecut venituri de 1,11 mld. lei, mai mici cu 27% fata de cele programate prin buget la inceputul anului, compania estimand totodata piederi de circa 91 milioane lei, din cauza crizei economice globale.

Totodata, Tarom a transportat anul trecut peste 1,72 milioane pasageri.

Tarom este o companie aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Vezi si: Sefa Tarom, despre privatizare: O companie din mediul privat, mai usor de condus
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri