Carpatair a anuntat ca pregateste operarea pentru majoritatea zborurilor programate pentru luni din/spre Romania, Moldova, Ucraina, Grecia si Italia, ca urmare a prognozei emise de Eurocontrol pentru dimineata zilei de 19 aprilie.
"La aceasta ora, in baza prognozei emise de Eurocontrol pentru dimineata zilei de Luni, 19 Aprilie 2010, compania Carpatair pregateste operarea pentru majoritatea zborurilor programate pentru aceasta zi din/spre Romania (Bucuresti, Craiova, Bacau, Iasi, Cluj, Suceava), Moldova (Chisinau), Ucraina (Lviv, Odessa, Cernuti), Grecia (Atena) si Italia - Ancona, Bari, Florenta, Milano, Roma, Venetia, Verona.

Dintre destinatiile de Germania, exista sanse de operare pentru zborul de Munchen, aeroporturile Dusseldorf si Stuttgart, ramanand inca in spatiul aerian afectat.

"Carpatair este in permanent contact cu autoritatile responsabile pentru controlul traficului aerian, aeroporturi si institutele meteorologice pentru monitorizarea situatiei. Autoritatile aeronautice competente ale Romaniei si altor state Europene continua sa evalueze situatia meteorologica pentru luni, urmand ca deciziile sa fie anuntate duminica, 18 aprilie, dupa ora 19:00 GMT (ora 22:00 ora Romaniei)", au declarat reprezentantii operatorului aerian.

Odata cu reluarea operatiunilor, Carpatair va prelua la capacitate maxima si pasagerii cu rezervari pentru zborurile anulate din 17 si 18 aprilie. Pasagerii sunt rugati sa contacteze Carpatair Call Center pentru a-si confirma rezervarile la Tel verde: 08 008 300 900 (valabil in Romania), ITALIA Tel: +(39) 0236 006 676, GERMANIA Tel: +(49) 6922 222 050 (orar special, Duminiaa 18 aprilie, 16:00 - 22:00).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri