Operatorul aerian Blue Air a anuntat ca executarea hotararii de deschidere a procedurii de insolventa a fost suspendata de catre Curtea de Apel, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis saptamana trecuta o cerere inaintata de Carpatair si Service Excellence Solutions.
Decizia Tribunalului Bucuresti a fost contestata de Blue Air, pe motiv ca nu are datorii catre cele doua firme.

"Blue Air Transport Aerian face publica suspendarea executarii hotararii de deschidere a procedurii de insolventa in dosarul 13886/3/2010. Decizia Curtii de Apel pronuntata in data de 13 octombrie repara in acest fel eroarea judiciara comisa de Tribunalul Bucuresti", potrivit operatorului aerian.

Compania va continua sa opereze zborurile conform orarului si va mentine strategiile si planurile de dezvoltare anuntate.

"Departamentul juridic al Blue Air impreuna cu cabinetul de avocatura Stanescu Milos Dumitru si Asociatii au reusit sa demonstreze instantelor
de judecata ca Blue Air nu are niciun motiv de a intra in insolventa si nu exista niciun pericol economic care sa planeze asupra societatii", mai arata comunicatul.

La inceputul lunii iunie, Wall-Street.ro scria in exclusivitate ca operatorul aerian este implicat in mai multe procese pentru neplata datoriilor catre numerosi furnizori si creditori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri