Fratii Marius si Emil Cristescu vor sa cumpere anul viitor doua avioane vechi in care sa amenajeze un hotel si o discoteca, in complexul turistic Arsenal Park pe care il detin la Orastie.
"Vrem sa achizitionam anul viitor doua avioane vechi, probabil Boeing-uri de dimensiuni medii, cu 100-150 de locuri. Cel mai mult nu va fi pretul acestora, ci transportul", a declarat Marius Cristescu, proprietarul grupului Bega din Timisoara, potrivit Mediafax.

El a adaugat ca in unul dintre cele doua avioane, care vor fi amplasate in complexul Arsenal Park din Orastie, va fi amenajat un hotel, iar in celalalt o discoteca pentru circa 150 de persoane.

"Am vazut un astfel de hotel in Olanda, intr-un avion cu elice. Discoteca in avion n-am vazut pe nicaieri, dar cred ca o astfel de investitie va avea succes", a spus Cristescu.

Totodata, el intentioneaza sa faca din Arsenal Park cel mai mare muzeu militar din Europa, cu peste 500 de piese.

Fratii Cristescu au investit pana in prezent 10 milioane de euro in complexul turistic de la Orastie. Arsenal Park este un complex de vacanta de 4 stele, intins pe 80 de hectare. Complexul include un muzeu militar in aer liber, terenuri de joaca, o tabara de antrenament si baza de expeditii turistice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri