Proiectul romanesc Two Tap, o aplicatie care iti permite sa achizitionezi produse de pe orice platforma eCommerce, folosind device-ul sau site-ul preferat si avand ca scop sa devina “cosul de cumparaturi pentru intregul Internet”, a anuntat ca a atras o investitie de 2,7 milioane de dolari.

Investitia a fost primita de la fonduri precum Khosla Ventures, SV Angel, Joseph Saunders, fost CEO al Visa, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian.

Compania romaneasca s-a lansat in acest an cu scopul de a “repara” checkout-urile mobile. Pentru a face acest lucru, a construit ceea ce fondatorii numesc “prima solutie de checkout automat” care permite consumatorilor sa cumpere orice produs, de la orice retailer, de pe orice aplicatie sau website. Are in prezent 215 retaileri in inventar, scrie TechCrunch.

Conform datelor Two Tap, compania a inregistrat o crestere de peste 50 de ori a tranzactiilor realizate in ultimele sase luni – desi baza initiala este foarte probabil sa fie mica, fiind o companie la inceput de drum. Fondatorii Two Tap sunt Razvan Roman si Radu Spineanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri