4 / 9

Renault Laguna III

Constructorul francez va prezenta noua Laguna, model ce se anunta mai matur si sofisticat decat generatia precedenta, gata sa capteze din cota de piata a recent lansatului Ford Mondeo. Disponibila in patru variante de echipare, noua generatie tinteste mai sus, in versiunile mai bogate in dotari, fiind comparabila cu limuzinele premium. Printre dotarile standard se numar ABS, EBD,ESP jante de aliaj pe 16” si aer conditionat, iar cele exclusiviste includ finisaje de lemn, faruri adaptive cu xenon, finisaje de lemn si navigatie prin satelit.

Designul pare mai coservator, francezii optand pentru o interpretare mai eleganta a noului sedan. Laguna va fi disponibila in doua versiuni de caroserie, sedan si estate, sau Sport Tourer dupa cum au denumit-o cei de la Renault. Cea de-a treia generatie se anunta mai spatioasa datorita dimensiunilor sporite, fiind cu 26 mm mai lata, 10mm mai lunga si 12 mm mai inalta.

Gama motorizarilor pentru Laguna III incepe cu un diesel de 1.5 litri si 105 cai si continua cu un common rail de 2.0 litri, disponibil atat cu 128 de cai, cat si cu 148, varful de gama fiind motorul pe benzina de 2.0 litri turbo, ce dezvolta 168 de cai.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri