1 / 8

BCR cauta 100 de tineri

BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, desfasoara programul "BCR Local Trainee", in cadrul caruia 100 de tineri pot invata sa faca banking, vreme de un an.

Institutia financiara isi propune sa pregateasca tinerii pentru posturi de front office in sucursalele de retail din Bucuresti, potrivit portalului hipo.ro. Termenul limita de inscriere in program este 6 iunie.

De asemenea, cei care isi doresc sa efectueze un stagiu de practica de trei saptamani, in perioada verii, trebuie sa isi lase CV-ului intr-una dintre unitatile bancii.

“In general, unitatile mari sunt cele care au cel mai mare numar de locuri de practica, asa ca iti recomandam sa incepi cautarea acolo”, arata site-ul BCR.

La inceputul stagiului de practica, studentul va semna un acord prin care se obliga sa pastreze confindentialitatea datelor accesate in timpul pregatirii.

“In urma desfasurarii stagiului de practica de trei saptamani se realizeaza o evaluare a performantei tale. Evaluarea este realizata de un mentor care te va ajuta pe toata durata stagiului”, mai scrie pe pagina de Internet a bancii.

BCR are 15 locuri de munca disponibile, postate in ultima sapte zile, in Bucuresti, Salaj si Brasov.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri