2 / 8

CEU Business School Trans-national MBA

Taxa de scolarizare: 21.000 euro

Durata programului:
15 luni, inainte de 2009 programul durand intre 2 si 2,5 ani.

Numar de studenti:
30 de studenti, doar jumatate dintre cei care candideaza fiind adminsi.

Profilul candidatului

Varsta medie: 32 de ani. Potrivit Dora Surugiu, senior programs manager CEU Business School Romania, varsta cursantilor variaza intre 25 ani si peste 40 de ani.
Experienta medie in munca: 10-11 ani. "Cerinta de admitere este de minim 4 ani, dar ajungem si la 20 de ani vechime in munca", a declarat Surugiu.
Procentaj femei/barbati: 50% - 50% in 2008

Cerinte aditionale pentru admitere: promovarea testului de abilitati GMAT (Graduate Management Admission Test) si a testelor de limba engleza TOEFL, IELTS sau Cambridge.

Procent de promovabilitate: N/A

Profesori: In cadrul CEU Business School activeaza 22 de profesori full-time, la care se adauga inca pe atatia Adjunct Teachers, practicieni care in viata de zi cu zi au un alt job. In ceea ce priveste numarul profesorilor de alta nationalitate, Surugiu afirma ca peste 80% dintre profesorii CE Business School Romania sunt straini. “Diferenta este data de acei profesori care s-au nascut si copilarit sau mers la scoala in Romania, dar care si-au cladit cariera si acum sunt stabiliti in strainatate. In momentul de fata avem doar doi profesori din Romania”, a completat aceasta.

Cursuri in relatie directa cu criza financiara: CEU Business School ofera cursuri in care exista informatii despre criza economica inca din anii trecuti. Pentru a informa cursantii despre diferentele, obstacolele, dar si solutiile pentru a activa pe piata internationala, universitatea a intordus de anul acesta programul Trans-national MBA.






Inapoi la articol

Setari Cookie-uri