1 / 6

A inceput sa lucreze din timpul facultatii

Niciuna din companiile care se afla in topul celor mai mari angajatori de pe piata nu are un director general mai tanar decat sefa G4S Romania, fie ca este vorba de Petrom, Romsilva, Electrica, Carrefour, Metro, Romtelecom sau Automobile Dacia.

Marius Vatavu, 33 de ani, director general la Compania Nationala Posta Romana, cel mai mare angajator local, cu peste 30.000 de salariati, este cel mai apropiat ca varsta de Alice Tirsea.

O alta companie de pe piata de securitate si paza condusa de un director sub 35 de ani, respectiv Constantin Iordache (32 de ani), este Securitas Security Services Romania, filiala locala a suedezilor de la Securitas AB.

In 2002, cand era studenta la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti si avea 20 de ani, Alice Tirsea, noul director general al actualei G4S Romania, filiala locala a celui mai mare grup de securitate din lume, a decis sa se angajeze in cadrul firmei APS Valahia, la sefia careia se afla tatal sau, Liviu Tarsea, proprietarul afacerii.

“Mi-a fost teama ca oamenii vor spune ca am ajuns in firma datorita tatalui meu, iar asta m-a urmarit pe tot parcursul traseului meu profesional. Acest lucru insa m-a motivat foarte mult si am vrut sa dovedesc ca merit sa lucrez in companie nu pentru ca sunt fata presedintelui. Se pare ca munca mea a fost apreciata si validata de grup, prin recenta numire in functia de director general”, spune Tirsea, in primul interviu acordat presei in noua pozitie.

A rezistat in firma chiar daca in anul in care s-a angajat APS Valahia a fost cumparata de compania daneza Group 4 Falck. Dupa mai multe transformari organizatorice, fosta APS Valahia a devenit, in 2006, G4S Romania. Ulterior, Tirsea a fost promovata ca director de resurse umane al uneia dintre cele trei divizii ale GS4 Romania, pentru ca din 2007 sa fie numita director executiv al diviziei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri