1 / 7

Tablete de Black Friday

Tabletele vor fi la mare cautare in acest an, iar acest lucru va alimenta si mai mult cererea pentru aceste dispozitive. Copiii vor fi cu siguranta cei mai interesati de tablete, iar ofertele cu siguranta nu vor intarzia sa apara.


In oferta retailerilor se vor regasi de la tablete low cost pana la cele premium.


In categoria low cost vor fi de urmarit atat tablete ale producatorilor romani cat si producatori globali, cu dimeniuni de 7 sau 10 inch. Printre acestea se numara tableta E-Boda Essential A300 de 7 inch, care in prezent are un pret de 299 de lei si care ar putea achizitionata la un pret mult mai bun sau modelul Viva Q7 al brasovenilor de la Allview, tot cu ecran de 7 inch, care in prezent costa 549 de lei. In aceeasi categorie intra si tableta Asus MeMO Pad cu procesor quad-core al carei pret se ridica la 699 de lei.


La capitolul tabletelor de 10 inch batalia se intensifica, in special din partea prezentei producatorilor globali. De urmarit la acest capitol vor fi tabletele cu capacitati de procesare puternice, capabile sa redea aplicatii 3D fara probleme.


Astfel, din vizorul clientilor interesati de o tableta de 10 inch nu ar trebui sa scape modelul Quadra dezvoltat de catre romanii de la Evolio, care momentan are un pret de 899 de lei, tableta Toshiba Excite Pure echipata cu un procesor quad-core dezvoltat de catre nVidia al carei pret se ridica la 1.299 de lei sau, pentru clientii mai pretentiosi – tableta Samsung Galaxy Note N8010 10.1 inch, al carei pret este de 1.749 de lei.


Pentru fanii brandului Apple, de urmarit vor fi generatiile mai vechi ale tabletelor – iPad 2 sau iPad 3.


Pentru fanii Windows Phone, cei interesati pot gasi tablete de 10 inch cu preturi ce pornesc in prezent de la 1.600 de lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri