1 / 11

Clive Christian

Clive Christian este un nume cu rezonanta de "regalitate britanica". Designer de obiecte de lux, mobila si decoratiuni interioare, Clive Christian a fost fascinat de istoria "Crown Perfumery", o casa britanica de parfumuri fondata in 1872, pe care a si cumparat-o in 1999, implicandu-se total in procesul de creatie. A lansat trei parfumuri (No.1, X si 1872) in versiuni pentru ambele sexe.

Ingredientele rare, exotice, lipsa obstacolelor financiare, traditia in parfumerie de peste un secol, pasiunea pentru opulenta, perfectionismul si abilitatea de identificare cu fiecare client caruia Clive i se adreseaza s-au imbinat cu succes pentru a crea o reteta unica a luxului. Clive spune despre esentele sale ca nu au competitie in categoria lor: "Competitia pentru parfumul meu este o geanta Prada".

Designerul nu vorbeste despre ingrediente, insa dezvaluie ca si-a dorit foarte mult sa combine metodele traditionale ale parfumeriei cu altele noi, neconventionale, intr-o zona in care si-a propus sa experimenteze si sa atinga apogeul rafinamentului si al complexitatii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri