1 / 17

De la cateva sute la zeci de mii de euro

De-a lungul secolelor, locul de vatra, centrul casei, si-a valorificat in mod diferit, conditionat cultural, functionalitatea primara, la care s-au adaugat valente estetice.

"Diferitele curente stilistice au configurat si definit aspectul exterior al semineelor, atat prin natura si calitatea materialelor puse in opera cat si prin interventiile si modalitatile de dispunere a materialelor de finisaj - piatra sculptata, metal forjat, alternanta de materiale diferite, folosirea culorilor si texturilor diferite la acelasi tip de materiale, existenta unor componente/accesorii anexe functionalitatii"
, a declarat arh. Dan Butica in cadrul unui seminar organizat de Sphera Building Center.

Piatra, metal, marmura, caramida, lemn, calcar, otel inox, aproape orice material poate fi folosit pentru realizarea finisajului aparent al unui semineu. In functie de materialele si finisajele dorite, preturile pot ajunge si la cateva zeci de mii de euro.

In cele ce urmeaza va prezentam o serie de seminee moderne, propuse de unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de profil, EGS Building Construct.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri