1 / 6

Garsoniere noi: 200 euro/luna

Una dintre cele mai ieftine oferte este o garsoniera (foto) din ansamblul Edenia Titan, finalizat in 2010. Unitatea semidecomdata, confort 1, are o suprafata utila de 38 de mp si este semi-mobilata. Aceasta garsoniera este scoasa la inchiriere la un pret de 200 de euro pe luna.

O alta oferta de garsoniera noua scoasa pe piata la 200 de euro este o locuinta amplasata in zona Real Vitan, mobiliata, cu o suprafata de 27 metri patrati utili. Garsoniera este la curte si este finalizata in 2009. In pretul de inchiriere este inclus si plata utilitatilor.

O alta garsoniera la 200 de euro este amplasata in complexul Confort City, din apropiere de targul auto Vitan. Locuinta are 52 de metri patrati utili.

Tot la 200 de euro este scoasa la inchiriere si o garsoniera dintr-un bloc finalizat in 2010 in zona Doamna Ghica. Locuinta este nemobiliata si neutilata si are o suprafata 42 metri patrati.

Si in complexul Primavara din Prelungirea Ghencea sunt scoase la inchirere garsoniere de 200 de euro. Unitatea are 35 metri patrati.

Citeste si Cu cat se inchiriaza apartamentele la inceput de an.

Sursa foto: imobiliare.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri