1 / 5

Bucuresti

In Capitala, zona cu cele mai mari preturi pentru inchirierea unei garsoniere este Lipscani, unde suma medie solicitata pentru o asemenea proprietate este de 450 de euro pe luna. Pe locul al doilea in clasament se situeaza Splaiul Unirii si Aviatiei, unde pretentiile proprietarilor ajung la 425 si, respectiv, 400 de euro pe luna. La polul opus, cele mai ieftine locuinte monocamerale pot fi gasite in zonele Ferentari, Fundeni si Baicului, unde un client ar trebui sa scoata din buzunar 140, 143 si, respectiv, 153 de euro pe luna, conform Imobiliare.ro.


Pe segmentul apartamentelor cu doua camere, cele mai scumpe proprietati sunt disponibile spre inchiriere in zonele Amzei (650 de euro pe luna), Primaverii (566 de euro pe luna) si Herastrau (540 de euro pe luna). Pe de alta parte, cele mai ieftine unitati locative bicamerale pot fi gasite in Balta Alba (190 de euro pe luna), Andronache (203 euro pe luna) si Alexandriei (208 euro pe luna).


In ceea ce priveste apartamentele cu trei camere, cele mai mari preturi sunt practicate in zonele Nordului (unde valoarea medie de listare ajunge la 950 euro pe luna), Piata Victoriei (800 euro pe luna) si Primaverii (750 de euro pe luna). Cele mai accesibile locuinte de acest tip pot fi inchiriate in zonele Piata Resita (264 de euro pe luna), Pache Protopopescu (275 euro pe luna), dar si Rahova (279 de euro pe luna).


Sursa foto: douglasmack / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri