4 / 5

Speranta sta in Prima Casa

Dupa un prim semestru dificil, dezvoltatorii au acum o noua speranta: programul guvernamental Prima Casa. Cei mai multi dintre ei au inceput sa-si adapteze deja ofertele la cerintele programului si mizeaza pe aceasta strategie pentru a-si creste vanzarile in a doua jumatate a anului.

Reprezentantii Adama spun ca pogramul Prima Casa are ponetial de a creste vanzarile pentru proiectele din Bucuresti, dar si pentru cele din tara. Compania mai detine in portofoliu ansamblurile EvoCasa Uptown si EvoCasa Orizont (Ploiesti,), EvoCasa Completa (Bacau), EvoCasa Viva (Brasov) si Copou Bellevue (Iasi).

Impact a lansat doua noi solutii de locuire pentru proiectul Greenfield, adresandu-se potentialilor clienti ai programului Prima Casa. Una din solutii se numeste Prima casa 90 si presupune rezervarea exact a locuintei dorite pe o perioada de pana la 90 de zile, necesara calificarii si parcurgerii etapelor de aprobare pentru dosarul de credit pentru prima casa. Prima casa 48 ofera cumparatorului posibilitatea de a se muta in maxim 48 de ore in locuinta aleasa din cele disponibile, doar achitind o garantie si o suma lunara modica.

Alte proiecte cu apartamente ce indeplinesc criteriile Prima Casa sunt Vivando Unirii, dezvoltat de catre Ocif Group, in parteneriat egal cu grupul financiar francez Rothschild, Pallady Complex Residence si Confort City.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri