1 / 11

Podu Dambovitei

Aflat in comuna Dambovicioara, judetul Arges, in satul Podu Dambovitei va veti ocupa timpul cu cel putin un lucru in fiecare zi: sa admirati un peisaj uimitor, oferit de culoarul Rucar-Bran.


Preturile terenurilor sunt intre 15 euro si 25 euro pe metru patrat, potrivit imobiliare.ro, zona care permite accesul auto si utilitatile necesare. Iar daca vreti sa investiti intr-o pensiune, trebuie sa stiti ca Podu Dambovitei, inconjurat de Muntii Piatra Craiului, Muntii Iezer-Papusa si Muntii Bucegi, este o destinatie turistica tot mai vizitata datorita zonei de chei si pesteri, printre care si Pestera Dambovicioara.


Din Podu Dambovitei, traversat de culoarul Rucar-Bran, puteti ajunge in scurt timp in Bran, Brasov, Campulung sau Pitesti, inclusiv in localitati putin mai indepartate cum ar fi Curtea de Arges si Ramnicu Valcea.


Pentru cei care vor sa investeasca in zona, este important de stiut ca in ultimii ani a inceput sa creasca numarul de turisti. "Desi noi am deschis de un an, cunosteam zona de sapte ani, am avut destul de multi turisti. Lumea s-a saturat de Valea Prahovei si prefera locuri mai putin cunoscute, mai putin comerciale", ne spune Diana Teleasa, proprietara pensiunii GreenHouse din Podu Dambovitei. Totodata, proprietara a mentionat ca o investitie in zona ar costa peste 800.000 de euro, poate chiar ar depasi 1 milion de euro in functie de marimea pensiunii si a terenului si a dotarilor specifice. "In ultimul timp, nu au mai fost deschise pensiuni, dar sunt vandute terenuri", a completat Diana Teleasa.


Sursa foto: captura YouTube

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri